Δώσε τέλος στις υποκλοπές λογαριασμών και του ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Οι δαπάνες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο συνεχίζουν να αυξάνονται κάθε μέρα, αλλά οι παραβιάσεις σχετικά με την υποκλοπή λογαριασμού και το ηλεκτρονικό ψάρεμα δεν μειώνονται, επειδή οι παλαιότερες μέθοδοι 2FA / MFA παραμένουν ευάλωτες. Η ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευτείτε απαιτεί έναν φυσικό παράγοντα που δεν ξεγελάται ποτέ – όπως το Yubikey.

Οι απατεώνες και οι χάκερ γίνονται όλο και πιο έξυπνοι και πιο περίπλοκοι. Η υποκλοπή λογαριασμού και οι παραβιάσεις αυξήθηκαν κατά 424% παρά τις εταιρείες που ξόδεψαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να ενισχύσουν την ασφάλεια τους στον κυβερνοασφάλεια.

Πολλοί οργανισμοί έχουν εξαλείψει επιτυχώς την ανάληψη λογαριασμών με το YubiKey. Ακόμα κι αν ένας χρήστης εξαπατηθεί να παραιτηθεί των προσωπικών του στοιχείων, το YubiKey δεν το κάνει. Τα διαπιστευτήρια του χρήστη βασίζονται σε ισχυρή κρυπτογράφηση δημόσιου κλειδιού και συνδέονται με την υπηρεσία, προσφέροντας προστασία εναντίον της υποκλοπής του λογαριασμού διασφαλίζοντας ότι μόνο ο πραγματικός ιστότοπος μπορεί να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας με κλειδί.

Iσχυρή λύση ασφαλείας vs Υποκλοπή λογαριασμού.

Οι κωδικοί πρόσβασης προσφέρουν ελάχιστη ή καθόλου προστασία έναντι της υποκλοπής λογαριασμού. Έρευνα από την Google, τη Νέα Υόρκη και το UCSD με βάση 350.000 απόπειρες πειρατείας σε πραγματικό κόσμο έχει αποδείξει ότι οι προτροπές στη συσκευή, τα δευτερεύοντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι κωδικοί SMS και οι αριθμοί τηλεφώνου δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο ένα κλειδί ασφαλείας για την πρόληψη στοχευμένων επιθέσεων.

Χρησιμοποιώντας ισχυρή κρυπτογραφιση δημόσιου κλειδιού, το Yubikey ενισχύει την ασφάλεια για 2FA και MFA και κάνει πραγματικότητα την δυνατότητα για είσοδο χωρίς κωδικό πρόσβασης απαιτώντας ένα φυσικό κλειδί ως παράγοντα ελέγχου ταυτότητας.

Ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Όλοι οι κωδικοί SMS, οι εφάπαξ κωδικοί πρόσβασης και οι γεννήτριες κωδικών μιας χρήσης για κινητές συσκευές απαιτούν επιπλέον δυσκίνητα βήματα ενώ δεν είναι πολύ ασφαλή. Η αναμονή και η πληκτρολόγηση κωδικών εφάπαξ ή η πραγματοποίηση επιπλέον βημάτων δημιουργεί την κούραση στον χρήστη και μειώνει την παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού και την υιοθέτηση MFA.

Με τα κλειδιά ασφαλείας YubiKey, οι χρήστες συνδέονται με ένα πάτημα ή με ένα άγγιγμα του κλειδιού. Δεν απαιτούν συνδεσιμότητα στην εργασία και είναι πάντα διαθέσιμα και έτοιμα για έλεγχο ταυτότητας. Η ισχυρή ασφάλεια βάσει υλικού συνδυάζεται με μια διαισθητική εμπειρία χρήστη που είναι 4 φορές πιο γρήγορη από το SMS.

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404