Τηλεπικοινωνίες ο νέος στόχος κυβερνοεπιθέσεων.

Ο κλάδος των επιχειρήσεων τηλεπικοινωνιών προοδευτικά γίνεται ένας από τους συχνότερους στόχους κυβερνοεπιθέσεων λόγω των κρίσιμων υπηρεσιών που με μαζικότητα παρέχει σε κοινό όλων των ηλικιών, τάξεων και εθνοτήτων.

Ο ισχυρός έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) θεωρείται πλέον απαραίτητος μεταξύ των χρηστών με στοιχειώδεις γνώσεις, δεν είναι όμως όλες οι συσκευές MFA όμοια αποτελεσματικές.

Το YubiKey που αντιπροσωπεύει κατ΄αποκλειστικότητα στη Νότια Ευρώπη η Smart ΜManagement παρέχει ένα επίπεδο προστασίας με μεγάλο χρονικό ορίζοντα για την προστασία των χρηστών, των εφαρμογών και των δεδομένων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια και την ικανοποιητική εμπειρία χρήστη. Με ένα ευρύ φάσμα σεναρίων κινδύνων που καλύπτονται, το YubiKey παρέχει 100% κάλυψη MFA και προστατεύει από απειλές phishing και παραβίασης λογαριασμών.

Οι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν σημαντικές απειλές και απαιτούν σύγχρονες λύσεις για την προώθηση της ασφάλειας και την υποστήριξη πολύπλοκων απαιτήσεων ελέγχου ταυτότητας.

Προστασία του κλάδου τηλεπικοινωνιών.

Οι κορυφαίες εταιρίες τηλεπικοινωνιών εμπιστεύονται το YubiKey για την προστασία τους από τις σύγχρονες απειλές σε όλα τα μέτωπα και σε ολόκληρη την αλυσίδα υπηρεσιών και εφοδιασμού. Το YubiKey πληροί και ξεπερνά τις απαιτήσεις απόδοσης των σημερινών οργανισμών τηλεπικοινωνιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν γρήγορα την ταυτότητα και να γίνονται πιο παραγωγικοί εξαλείφοντας τους κινδύνους στον ελέγχο ταυτότητας που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τους πελάτες στο περιβάλλον λιανικής. Το YubiKey είναι μια πολυχρηστική και ευέλικτη λύση για την προστασία κωδικών πρόσβασης, υποστηρίζοντας υποδομές παλαιού τύπου και πιο σύγχρονα πρότυπα PIV / έξυπνων καρτών και FIDO2/WebAuthn.

Έτσι λοιπόν διακρίνονται οι κορυφαίοι τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί από απλούς παρόχους υπηρεσιών με παρωχημένα χαρακτηριστικά προηγούμενων δεκαετιών. Οι πρωτοπόροι του συγκεκριμένου industry δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο του ελέγχου ταυτότητας των καταναλωτών για να προωθήσουν την ανταγωνιστική τους διαφοροποίηση και να δείξουν στους πελάτες τους ότι ενδιαφέρονται για την ψηφιακή τους ασφάλεια.

Το Yubikey της Yubico που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η Smart Μanagement είναι το απόλυτο κλειδί ασφαλείας που εμπιστεύονται.

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404