Εγγραφή ενός Yubikey;

Για να χρησιμοποιείστε το Yubikey πηγαίντε στις ρυθμίσεις ασφαλείας της υπηρεσίας και επιλέξτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA).

Yubikeys – Γιατί είναι η μέγιστη ασφάλεια;

Με το Yubikey μπορείτε να μετατρέψετε μια μονάδα USB σε κλειδί ασφαλείας. Αυτή η μέθοδος 2FA απαιτεί να εισαγάγετε το κλειδί στον υπολογιστή σας (ή να τη σαρώσετε με το τηλέφωνό σας) και να πατήσετε ένα κουμπί για έλεγχο ταυτότητας.

Πανίσχυρη επιλογή, καθώς οι εισβολείς δεν μπορούν να κλέψουν μια φυσική συσκευή τόσο εύκολα όσο μπορούν να έχουν έναν κωδικό πρόσβασης ή έναν κωδικό ασφαλείας που αποστέλλεται μέσω email.

Τι είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων;

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), είναι μια μέθοδος σύνδεσης που απαιτεί από εσάς να ολοκληρώσετε δύο βήματα επαλήθευσης για να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό.

Συμβατές συσκευές, εφαρμογές, πλατφόρμες

Το YubiKey συνεργάζεται με εκατοντάδες εφαρμογές, συσκευές και πλατφόρμες στον κόσμο επιτρέποντας έτσι την ασφαλή πρόσβαση σε εκατομμύρια διαδικτυακές υπηρεσίες. Πλήρη κατάλογο μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι συνέπειες κάποιου που κλέβει τους λογαριασμούς σας;

Ανάλογα με τον λογαριασμό, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάποιος να κλέψει τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού, να μάθει προσωπικά στοιχεία για την οικογένειά σας, να μπορεί να ποζάρει όπως εσείς στα κοινωνικά μέσα κλπ.

Επειδή πολλοί από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς μας είναι συνδεδεμένοι, ένας κλέφτης που έχει πρόσβαση ακόμη και σε έναν, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για λογαριασμούς email, καθώς οι εισβολείς μπορούν να στείλουν email επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για άλλους λογαριασμούς, στα εισερχόμενα email σας.

Πως χρησιμοποιώ το κλειδί σε ένα υπολογιστή;

Εισάγετε το Yubikey σε μια θύρα USB και απλά ακουμπήστε το ώστε να επιβεβαιώστε πως δεν είστε κάποιος απομακρυσμένος hacker αλλά ο χρήστης .

Τι είναι ένα κλειδί ασφαλείας;

Ένα κλειδί ασφάλειας είναι μια φυσική συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιείτε αντί για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδέεστε στους λογαριασμους, υπολογιστές, σέρβερ και κινητά. Καθώς χρησιμοποιείται παράλληλα με ένα δακτυλικό αποτύπωμα ή ένα PIN, ακόμη και αν κάποιος έχει το κλειδί ασφάλειας, δεν θα μπορέσει εισέλθει χωρίς το PIN ή το δακτυλικό αποτύπωμα που θα δημιουργήσετε.

Γιατί το SMS δεν ενδείκνυται;

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων βάσει SMS δεν θεωρείται ιδανικός επειδή κάποιος θα μπορούσε να κλέψει τον αριθμό τηλεφώνου σας ή να υποκλέψει τα μηνύματα κειμένου σας.

Ένας εισβολέας θα μπορούσε να σας πλαστοπροσωπήσει και να μετακινήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας σε ένα νέο τηλέφωνο σε μια απάτη μεταφοράς αριθμού τηλεφώνου. Αυτή είναι η πιο πιθανή επίθεση.

Ένας εισβολέας θα μπορούσε να υποκλέψει μηνύματα SMS που προορίζονται για εσάς. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να πλαστογραφήσουν έναν πύργο κυψέλης κοντά σας ή μια κυβέρνηση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την πρόσβασή της στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για την προώθηση μηνυμάτων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση μιας άλλης μεθόδου δύο παραγόντων, μιας που δεν μπορεί να γίνει κατάχρηση τόσο εύκολα από τις εθνικές πολιτείες και δεν είναι ευάλωτη εάν ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας σας δώσει τον αριθμό τηλεφώνου σας σε κάποιον άλλο.

Πως χρησιμοποιώ το κλειδί σε συσκευές Android;

Σε Android συσκευές που υποστηρίζουν τη λειτουργία NFC απλά ακουμπήστε το Yubikey στη συσκευή για να ολοκληρωθεί η αυθεντικοποίηση.

Γιατί χρειάζεστε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων;

Οι κωδικοί πρόσβασης, από μόνοι τους συχνά δεν επαρκούν για την προστασία των λογαριασμών σας. Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό.

Μέρος του προβλήματος είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τεμπέληδες με τους κωδικούς πρόσβασης. Κάνοντας κοινά λάθη κωδικών πρόσβασης , όπως η χρήση του ίδιου κωδικού πρόσβασης παντού, κοινά μοτίβα, χρήση κωδικών με μικρή πολυπλοκότητα, διευκολύνετε την παραβίαση των λογαριασμών σας.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404

συγκριτικός πίνακας κλειδιών
επικοινωνία
YubiKey 5Ci

Απόλυτη ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Καλύτερο από SMS

Ο έλεγχος ταυτότητας με χρήση κινητών, δεν μπόρεσε να σταματήσει το ηλεκτρονικό ψάρεμα και τις επιθέσεις στην Google.

Αποτελέσματα

Μηδενική υποκλοπή λογαριασμών. 4X γρηγορότερη σύνδεση. 92% λιγότερες κλήσεις υποστήριξης. 100% ποσοστό αποδοχής.

Υπάλληλοι & πελάτες

Η χρήση του YubiKey είναι υποχρεωτική για όλους τους υπαλλήλους της Google και προαιρετική για όλους τους τελικούς χρήστες.

Ευκολότερο στη χρήση

Πλέον χωρίς την ανάγκη να έχετε το κινητό μαζί σας. Απλώς συνδέστε το YubiKey, αγγίξτε το και θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

Αμέτρητες εφαρμογές

Το YubiKey λειτουργεί με σύνδεση Windows και Mac, Gmail, Dropbox, Facebook, Salesforce, Duo και αμέτρητες άλλες υπηρεσίες.

Ανακάλυψε το κόσμο της ασφάλειας τώρα
αγορά

Χρόνια εμπειρίας

15+

Πλατφόρμες διασύνδεσης

300+

Χώρες παρουσίας

160+

4.000+ κορυφαίες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την Yubico: