Τουρισμός και κυβερνοασφάλεια.

Το 2018, μια μεγάλης κλίμακας παραβίαση ασφάλειας δεδομένων επηρέασε 380.000-500.000 πελάτες της British Airways κι έθεσε σε κίνδυνο τα στοιχεία σύνδεσης, τα στοιχεία των καρτών πληρωμής και τα στοιχεία των ταξιδιωτικών κρατήσεων των πελατών, ενώ τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών υποκλέπτονταν κατά την εισαγωγή τους. Αυτό έμεινε απαρατήρητο για περισσότερους από δύο μήνες.

Διαδικτυακό σεμινάριο.

Σε διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε με τον Nick Wyatt της GlobalData, επικεφαλή έρευνας και ανάλυσης για τον τομέα «Ταξίδια και Τουρισμός», διαπιστώθηκε ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αποτελεί βασικό θέμα που εξετάζεται από τις εταιρείες του κλάδου σήμερα. Μια δημοσκόπηση έδειξε ότι το 63% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η κυβερνοασφάλεια είναι ένα μεγάλο θέμα με το οποίο οι εταιρείες του κλάδου ήδη ασχολούνται.

Κορυφαίες εταιρείες ταξιδιών και τουρισμού.

Στις δέκα κορυφαίες εταιρείες ταξιδιών και τουρισμού που έκαναν προσλήψεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας μεταξύ Ιανουαρίου 2020 και Νοεμβρίου 2022 συμπεριλαμβάνονται η Deutsche Lufthansa και η Wizz Air, με το θέμα αυτό να αποτελεί βασικό πεδίο πλέον για την αεροπορική βιομηχανία.

Ταξίδια και τουρισμός.

Η GlobalData τόνισε την αίσθηση επείγοντος εκ μέρους των εταιρειών όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ως διαχρονικό πλέον ζήτημα και σταθερή ανάγκη. Είναι απολύτως λογικό ο τομέας των ταξιδιών και του τουρισμού να επηρεάζεται άμεσα από απειλές τέτοιας φύσεως, αν αναλογιστεί κανείς πόσα δεδομένα δίνονται και επεξεργάζονται, όχι μόνο στις αεροπορικές εταιρείες, αλλά και σε τουριστικά και ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, μεσάζοντες επικοινωνίας και ιστότοπους, με κοινό παρονομαστή πλέον την αποθήκευση τους σχεδόν πάντα σε ηλεκτρονική μορφή και συχνότατα σε cloud-based συστήματα.

Απόλυτη ασφάλειά απο τα YubiKeys.

Τόσο οι μεγάλοι φορείς του τουριστικού κλάδου όσο κυρίως οι ίδιοι οι ταξιδιώτες και καταναλωτές του τουριστικού / ταξιδιωτικού προϊόντος μπορούν και πρέπει να επενδύσουν για την απόλυτη ασφάλειά τους στα YubiKeys που αντιπροσωπεύει η Smart Management για την Ελλάδα, ώστε να θωρακίσουν στοιχεία σύνδεσης, στοιχεία των καρτών πληρωμής και τα ευαίσθητα δεδομένα των ταξιδιωτικών κρατήσεων. Γιατί στις μέρες μας απόλυτα ασφαλή ταξίδια είναι αυτά, που και οι ταξιδιωτικές συναλλαγές μας προστατεύονται.

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404