Χρυσός Πιστοποιημένος μεταπωλητής.

Η Smart Management είναι πλέον επίσημα ένας από τους 17 Χρυσούς Πιστοποιημένους μεταπωλητές της Yubico ( Gold Certified Partner ) στον κόσμο και ο μοναδικός στην Νότια Ευρώπη.

Η εταιρεία πέτυχε την είσοδό της στο κλαμπ των κορυφαίων μεταπωλητών, σε διάστημα μόλις 14 μηνών, βασιζόμενη στη μακροχρόνια αποκτηθείσα εμπειρία και τεχνογνωσία στην εξασφάλιση των εταιρικών δεδομένων. Η επίτευξη αυτού του συγκεκριμένου στόχου αποτέλεσε βασική επιδίωξη για τη διοίκηση της εταιρείας στο στρατηγικό πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξής της σε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για υποδομές και διαδικτυακούς λογαριασμούς.

Η στρατηγική της Smart Management στοχεύει στη σταδιακή προσαρμογή και υιοθέτηση των κλειδιών ασφαλείας της Yubico ως βασικό στοιχείο ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων από όλες τις επιχειρήσεις. Τα YubiKeys επιτρέπουν στους χρήστες να προστατεύουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών cloud, να προστατευτούν από τις υποκλοπές των λογαριασμών, το ηλεκτρονικό ψάρεμα ( phishing ) και να προστατεύουν ευαίσθητες πληροφορίες στους διακομιστές, διατηρώντας παράλληλα γρήγορες διαδικασίες και ευκολία χρήσης. Οι νέες σχεδιασμένες λύσεις της εταιρείας χρησιμοποιούν το υψηλότερο επίπεδο ασφαλούς και ισχυρού σύγχρονου ελέγχου ταυτότητας, καθώς τα πρότυπα MFA αποθηκεύονται στο κλειδί ασφαλείας, εντελώς απρόσιτα για τους επιτιθέμενους στον κυβερνοχώρο.

Απόλυτη ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας κάποιος τα φυσικά κλειδιά ασφαλείας, για έλεγχο ταυτότητας δύο ή πολλών παραγόντων, για κρυπτογράφηση και για την ασφαλή αποθήκευση των δεδομένων ελέγχου ταυτότητας, υιοθετεί τελικά την απόλυτη λύση για την αποτελεσματική προστασία από τις κυβερνοεπιθέσεις.

Ο ταχέως αυξανόμενος αριθμός κυβερνοεπιθέσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και εν μέσω των επακόλουθων γεωπολιτικών εντάσεων, καθιστά απαραίτητη σε κάθε χρήστη και σε κάθε επιχείρηση την χρήση των φυσικών κλειδιών ασφαλείας.

Μοιράσου το άρθρο!

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404