Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος.

H Σ.Ο.Ν.Ε. – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος συνδιοργανώνει με την αστική εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα, μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η εναρκτήρια παραγωγή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) – Youth Symphony Orchestra of Greece στην Θεσσαλονίκη θα μας προσφέρει μια ονειρική βραδιά υψηλής ποιότητας μουσικής και νεανικής αισιοδοξίας σε ένα αναμενόμενο sold out. Η Smart Management, Χρυσός Συνεργάτης Yubico για την Ελλάδα, με πίστη στον Πολιτισμό και τους Νέους στηρίζει έμπρακτα τις μεγάλες εκδηλώσεις της κοινωνίας.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στις 20:30, χορωδίες, νέοι μουσικοί, τραγουδιστές, μέλη φιλαρμονικών ορχηστρών & μουσικών σχολείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα ανέβουν στη σκηνή δημιουργώντας μια μοναδική μουσική σύμπραξη, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά & πολιτιστικά events της χώρας. Στελέχη της Smart Management θα βρεθούμε εκεί ως Χορηγός-Εταιρία αλλά και με τη φυσική μας παρουσία.

1000 μουσικοί επί σκηνής!

Στο live concert που θα είναι αφιερωμένο στους μεγάλους μας συνθέτες, Μ. Θεοδωράκη, Μ.Χατζιδάκι και Σ. Ξαρχάκου, θα απολαύσουμε τη φιλική συμμετοχή του κορυφαίου Τενόρου Σπύρου Σαλαμπασόπουλου και του 10χρονου βραβευμένου πιανίστα και συνθέτη Στέλιου Κερασίδη. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Λάκης Λαζόπουλος, ενώ μαζί με τους 1000 συμμετέχοντες μουσικούς επί σκηνής θα συμμετέχει με την ξεχωριστή του φωνή και σκηνική παρουσία ο Βασίλης Λέκκας.

Μοιράσου το άρθρο!

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404