Βράβευση στην κατηγορία Rising Star 2022.

Η Smart Management βραβεύτηκε στην κατηγορία Rising Star 2022 από την Yubico για την ταχύτερη ανάπτυξη και τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων σε διάρκεια ενός έτους. Ο CEO της εταιρίας μας κύριος Δημήτρης Ευταξίας και οι συνεργάτες του ανέδειξαν με την εργασία τους τη Smart Management ως 1 από τις 17 εταιρείες σε όλο το κόσμο, 1 από τις 5 ευρωπαϊκές εταιρείες και τη μοναδική στη Νότια Ευρώπη, με τη διάκριση του Χρυσού Πιστοποιημένου Συνεργάτη της Yubico !

Είναι μια αναγνώριση προς όλους μας από την κορυφαία και πρωτοπόρο εταιρεία – συνεργάτη μας Yubico και ένα extra κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε και το 2023 να εργαζόμαστε υπέρ του δικτύου των πελατών μας που διαρκώς μεγαλώνει. Πέρα από την εμπορική μας επιτυχία, όλοι στη SmartManagement αισθανόμαστε δικαιωμένοι και χαρούμενοι για τους πελάτες μας, ιδιώτες, μικρομεσαίες και μεγάλες εταιρείες και μεγάλους οργανισμούς που απολαμβάνουν τη μέγιστη ασφάλεια απέναντι σε κυβερνοεπιθέσεις και σε κακόβουλες διαδικτυακές ενέργειες.

Ο κλάδος της Κυβερνοασφάλειας δεν προσφέρεται για κενές υποσχέσεις και ημίμετρα, χρειάζεται την απόλυτη εξασφάλιση που τα κλειδιά ασφαλείας YubiKeys προσφέρουν και για αυτό όλοι στη Smart Management είμαστε ενθουσιασμένοι για τις τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις που παρέχουμε.

2023 Επίσημο Ηλεκτρονικό κατάστημα Νότιας Ευρώπης.

Σε συνέχεια του βραβείου ήρθε μια νέα διάκριση αφού πλέον πήραμε για πρώτη φορά στην ιστορία της Yubico μια μοναδική διάκριση.

Αυτή της αναγνώρισης και πιστοποίησης ως Επίσημο Ηλεκρονικο κατάστημα για τη Νότια Ευρώπη και για τις χώρες, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Συνεχίζουμε δυνατά με την Yubico και το 2023 και παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας: κάθε νέος πελάτης και συνεργάτης μας να αισθάνεται αλλά και να είναι απόλυτα Κυβερνοασφαλής. Η επίτευξη αυτού του στόχου είμαστε βέβαιοι πως θα φέρει νέα διεύρυνση του δικτύου μας, νέα βραβεία και μεγαλύτερη αναγνώριση για τη SmartManagement.

Μοιράσου το άρθρο!

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404