Επιλογές ελέγχου ταυτότητας για διαφορετικές ανάγκες.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν την πιο προηγμένη μέθοδο ασφάλειας αναφορικά με τον έλεγχο ταυτότητας  σε όλα τα σενάρια και σε όλες τις περιπτώσεις, επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος πολύπλοκη και διαφορετική τεχνολογία και εξελισσόμενες απειλές. Ανάλογα την περίπτωση όμως μπορείτε να επιλέξτε την καλύτερη προστασία όπως παρακάτω:

Επιλογή YubiKey ανά περίσταση

Το YubiKey δημιουργήθηκε για να κάνει πιο ισχυρό τον έλεγχο ταυτότητας, διαθέσιμο και εύκολο στη χρήση για όλους. Γι’ αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ελέγχου ταυτότητας WebAuthn/FIDO, έξυπνη κάρτα (Smart Card), συσκευή OTP και πολλά άλλα, όλα σε μία συσκευή. Είναι ένα ισχυρό, προσιτό «κλειδί για πολλές κλειδαριές» που παραμένει μαζί σας καθώς η τεχνολογία και οι απειλές που σας περιβάλλουν αλλάζουν.

Το έγκλημα στο Διαδίκτυο οδεύει διαρκώς με σκοπό να επιτρέψει τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία , επομένως εάν δεν είστε ακόμη έτοιμοι για ένα YubiKey, χρησιμοποιήστε τουλάχιστον κάτι περισσότερο από έναν απλό κωδικό πρόσβασης.

Συμπέρασμα.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι πρόσθετες επιλογές θα βοηθήσουν περισσότερους ιστότοπους να υιοθετήσουν το WebAuthn/FIDO. Αυτό θα τους ωφελήσει όλους, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν αντιγράψιμους κωδικούς πρόσβασης, κωδικούς πρόσβασης πολλών συσκευών ή ισχυρότερες λύσεις όπως τα YubiKeys, στα οποία συνδέονται τα Passkeys.

Περισσότερες επιλογές και πιο διαδεδομένη υποστήριξη επιτρέπει στους καταναλωτές ή τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μεθόδο για τον έλεγχο  ταυτότητας ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Εάν θέλετε να μιλήσετε με την ομάδα πωλήσεων σχετικά με το πώς μπορεί να είναι μια λύση που περιλαμβάνει το YubiKey για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, ενημερώστε μας.

Πηγή: Christopher Harrell / Yubico

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404