8 στις 10 κυβερνοεπιθέσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αυτά τα κενά στην ασφάλεια των λογαριασμών ήταν τόσο σημαντικά που με βάση την πρόσφατη ανάλυση τάσεων, η Microsoft διαπίστωσε ότι περισσότερες από 8 στις 10 αναφερόμενες κυβερνοεπιθέσεις σημειώθηκαν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τι μπορεί λοιπόν να γίνει για να διασφαλιστεί ότι οι καθηγητές και οι φοιτητές θα παραμείνουν ασφαλείς από μελλοντικές επιθέσεις; Η απάντηση μπορεί να είναι πιο οικονομική και προσιτή από όσο νομίζετε: ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA). Κάνοντας αυτό ένα βήμα παραπέρα, απαιτήστε από το προσωπικό και τους μαθητές σας να χρησιμοποιούν επιλογές MFA ανθεκτικές στο phishing , συμπεριλαμβανομένων των φυσικών κλειδιών ασφαλείας όπως το YubiKey , που αποτρέπουν τις επιθέσεις phishing απαιτώντας ένα φυσικό άγγιγμα στο κλειδί για πρόσβαση σε διαδικτυακούς λογαριασμούς.

Κυβερνοασφάλεια.

Η Yubico εργάστηκε πρόσφατα με τους φοιτητές και το προσωπικό στο Walter Cronkite School of Journalism & Mass Communication PR Lab του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αριζόνα για να κατανοήσουν καλύτερα τις προτιμήσεις τους για MFA. Δείτε τι είχε να πει ο εκπαιδευτής του εργαστηρίου, John James Nicoletti, για την εμπειρία τους:

«Η ψηφιακή ασφάλεια – κυβερνοασφάλεια – γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για τους φοιτητές και όσους τους εξυπηρετούν. Αφού έγινε παρουσίαση του YubiKey, οι μαθητές στο Εργαστήριο Δημοσίων Σχέσεων μας, ένα πρόγραμμα εμβάπτισης που παρέχει στους μαθητές εμπειρίες από τον πραγματικό κόσμο, συνεργάστηκαν με τη Yubico σε ένα στρατηγικό σχέδιο επικοινωνίας για να εκπαιδεύσουν τους συνομηλίκους και τους γονείς τους σχετικά με την αξία της ψηφιακής ασφάλειας».

Με ενεργοποιημένο το MFA ανθεκτικό στο phishing, οργανισμοί όπως η Google έχουν αναφέρει μηδενικές υποκλοπές λογαριασμών από τότε που χρησιμοποιήθηκε το YubiKey από το προσωπικό τους. Η απλότητα και η ευελιξία των κλειδιών επιτρέπουν στους χρήστες να μετακινούνται γρήγορα και με ασφάλεια μεταξύ συσκευών, γεγονός που συμβάλλει στην κάλυψη του κενού για ανησυχητική ασφάλεια λογαριασμού στις σημερινές υβριδικές εκπαιδευτικές και ακαδημαϊκές ρυθμίσεις.

Τα κλειδιά λειτουργούν με εκατοντάδες εφαρμογές και υπηρεσίες , όπως το Google Suite, διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα και 1 κλειδί αρκεί να συνδεθεί με αμέτρητους λογαριασμούς.

Εκπαίδευση και ασφάλεια.

Εάν είστε φοιτητής, καθηγητής ή/και διαχειριστής ενός ακαδημαϊκού ή εκπαιδευτικού ιδρύματος, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στην εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στον κυβερνοχώρο μπορούν να σας επηρεάσουν.

Πηγή: Yubico / Mary Mangione

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404