Ασφάλεια στα κρυπτονομίσματα.

Ασφαλίστε τους λογαριασμούς σας με τα κρυπτονομίσματα και εξασφάλιστε πως όλες σας οι συναλλαγές δεν κινδυνεύουνε. Το YubiKey είναι ο ισχυρότερος τρόπος για να προστατεύσετε τις συνδέσεις, τις συναλλαγές, τις μεταφορές και τα ψηφιακά σας πορτοφολιά, αυξάνοντας έτσι την εμπιστοσύνη των χρηστών και επιταχύνοντας την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων.

Σύγχρονη ασφάλεια.

Το MFA παλαιού τύπου, όπως τα SMS, οι κωδικοί πρόσβασης μίας χρήσης και οι συσκευές ελέγχου ταυτότητας κινητών είναι δυσκίνητα στη χρήση και παραβιάζονται εύκολα μέσω επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος, ανταλλαγής SIM και επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος από τον άνθρωπο στη μέση (Man in the middle ). Οι χρήστες χρειάζονται ισχυρό έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη προσέγγιση MFA που είναι ανθεκτική στο phishing και μπορεί να προστατεύσει τους λογαριασμούς κρυπτονομισμάτων τους από τις υποκλοπές.

Η χρήση του YubiKey για ισχυρό έλεγχο ταυτότητας διασφαλίζει ότι τα κρυπτονομίσματα παραμένουν προστατευμένα σε επίπεδο ανταλλαγής, ενώ τα μυστικά του λογαριασμού παραμένουν ασφαλή στο κλειδί. Ο έλεγχος ταυτότητας με το YubiKey είναι απλός—οι χρήστες απλώς αγγίζουν το κλειδί ασφαλείας τους. Η Yubico προσφέρει επίσης το Yubico Authenticator, έναν έλεγχο ταυτότητας για κινητά όπου οι κωδικοί μιας χρήσης αποθηκεύονται με ασφάλεια στο YubiKey και όχι στην κινητής συσκευής ή σε κάποια υπηρεσία cloud.

Κρυπτονομίσματα και blockchain.

Ως ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, κρατάτε τα ιδιωτικά κλειδιά των πελατών σας, γεγονός που σας καθιστά στόχο για τους χάκερ. Πρέπει να αμυνθείτε από απομακρυσμένες επιθέσεις και να εξαλείψετε την απομακρυσμένη εξαγωγή ιδιωτικών κλειδιών κρυπτονομισμάτων αποθηκεύοντάς τα με ασφάλεια στο υλικό.

Η Yubico προσφέρει το YubiHSM, τη μικρότερη μονάδα ασφαλείας υλικού (HSM) στον κόσμο που προσφέρει βελτιωμένη προστασία για κρυπτογραφικά κλειδιά και στοιχεία blockchain σε πολύ μικρότερο κόστος και μέγεθος σε σχέση με αυτό των παραδοσιακών HSM. Το YubiHSM είναι ανθεκτικό σε παραβιάσεις και σας βοηθά να αμυνθείτε από απομακρυσμένες επιθέσεις.

Πηγή: Yubico

Εγγραφή newsletter.

Νέα, προσφορές και συμβουλές.

Θέλεις βοήθεια να διαλέξεις YubiKey;

κάλεσε στο 2312 202 404